Lithofin

Hieronder treft u een overzicht van Lithofin producten, direct leverbaar of af te halen in onze showroom.
 

UNI voor keramiek en natuursteen

Lithofin MURO

De cementsluierverwijderaar voor bouwplaatsen en buitenoppervlakken
Verwijdert zelfs sterke cementsluiers, mortelresten, verweringen, hardnekkige vuillagen, enz. van alle zuurbestendige oppervlakken. Het reinigingsmiddel voor nieuw gelegde en oude vloeren van tegels, natuur- en sierbeton.

 
 

Lithofin WEXA

Basis- en allesreiniger
Lost vet- en olievervuiling, resten van onderhoudsmiddelen, waslagen, roet en veel meer op en verwijdert ze. Het voor vele doeleinden geschikte reinigingsmiddel voor werkplaats, garage, huis, binnenplaats, tuin enz.

 
 

Lithofin LÖSEFIX

Was- en olieverwijderaar
Verwijdert waslagen, deklagen, teer, hardnekkige olie- en vetvlekken, verf- en lijmresten. De verontreinigingen worden opgelost en kunnen daarna met water worden afgenomen.

 
 

Lithofin OIL-EX

Olievlekkenverwijderaar
verwijdert diep ingedrongen was-, vet- en olievlekken.

 
 

Lithofin Resin-EX

Speciale Reinigings-gel
Verwijdert sluier van epoxyhars-voegsel en resten van epoxy-bestratingsvoegmortel, alsook harsresten, verzegelingen en coatings, olie- en vetafzettingen, verven (graffiti), kunststofresten en vele andere hardnekkige vervuilingen. Geschikt voor keramiek en alle ruwe natuur- en kunststeen.

 
 

Lithofin Rost-EX

Roestverwijderaar -zuurvrij-
verwijdert roestvlekken van alle steen oppervlakken

 
 
 
 

Lithofin PERFEKT

Zelfglans
De deklaag voor ongeglazuurde tegels, klinkers en aarden plavuizen. De zijdeglanzende film haalt de kleuren op en verlicht de verzorging van vooral ruwe vloeren. Men kan indien nodig nabehandelen door een dopje in het dweilwater te doen.

 
 

Lithofin VLEKSTOP >W<

Speciale impregnering - op waterbasis-
beschermt natuur- en sierbetonsteen tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en vergemakkelijkt het onderhoud. Ideal voor donkere steensoorten en voor gebruik binnen, waar oplosmiddeldampen storen.

 
 
 

Lithofin Vlekstop PLUS

Impregnering met kleurverdieper
Versterkt de kleur van poreuse steen-oppervlakken, alsook olie- en waterwerend en beschermt tegen vlekken.

 

.

 

MN voor natuursteen en betonsteen

Lithofin MN Vuiloplosser

Voor het grondig reinigen van gebruikte vloeren bij ernstige algemene vervuiling, bij vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz. Voor het verwijderen van bouwvuil van nieuwe vloeren, in het bijzonder van zowel gepolijst marmer en kalksteen, als alle andere soorten natuursteen.

 
 

Lithofin MN Cementsluierverwijderaar

Reinigt graniet. gneis, kwartsiet en andere natuursteen en fijn tegelwerk. Verwijdert cementsluiers, aangekoekte vuilresten, verweringen, roest en roestverkleuringen. Werkt ook roestwerend bij hard ijzerhoudend gesteente. Niet te gebruiken op gepolijst marmer, kalksteen enz.

 
 

Lithofin MN Buitenhuisreiniger

Voor het grondig reinigen van alle steenoppervlakken buitenshuis zoals terrassen, paden, trappen, muren enz. Ontdoet deze zelfwerkend van donkere door planten veroorzaakte en algemene aanslag, door bomen of bloemen veroorzaakte verkleuringen of vochtvlekken. Maakt alle steenoppervlakken in minuten weer licht en schoon.

 
 
 

Lithofin MN Bescherming

Impregneermiddel met uitstekende werking op poreuze natuur- en sierbetonsteen. Beschermt tegen vochtopname, intrekken van vocht en vermindert de aanleg tot vervuiling.

 
 
 

Lithofin MN Vlekstop

Het speciale impregneermiddel beschermt natuur- en sierbetonsteen optimaal tegen vlekken. Verhindert verregaand het indringen van olie, vet en water en verlicht de verdere onderhoudsverzorging. Noodzakelijk voor keuken en badkamer. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid.

 
 

Lithofin MN Vlekstop >ECO<

voor kalksteen e.a. natuursteen met ruw, geslepen of gepolijst oppervlak. Voor binnen en buiten. Beschermt tegen water envet, maakt vlekwerend en onderhoudsvriendelijk - zonder glans.

 
 
 

Lithofin MN Kleurverdieper

Voor het verbeteren van het uiterlijk van vloeren in ruwe, poreuze natuur- en sierbetonsteen. Brengt de kleuren tot leven en verdiept de structuur, maakt water- en vuilafstotend.

 
 

Lithofin MN Kleurverdieper >W<

Voor poreuze natuur- en betonsteen met ruw tot geslepen oppervlak. Versterkt de natuurlijke kleurstructuur en verfraait het uitzicht. Beschermt tegen vochtige vervuiling.

 
 
 

Lithofin MN Betoncoating

Voor het behandelen van ruwe betonoppervlakken ter bescherming tegen verontreiniging en vlekvorming. Vormt in het oppervlak een glanzende film die ook het reinigen vergemakkelijkt.

 
 

Lithofin MN Coating

Voor ruwe en geslepen oppervlakken. Vormt een glanzende beschermlaag, versterkt de kleurstructuur en vergemakkelijkt de verzorging.

 
 

Lithofin MN Glansfilm

Glanzende deklaag, die kleur en glans verfrist. Zowel voor de eerste behandeling van nieuwe ruwe oppervlakken, als voor de periodieke verzorging voor dof geworden resp. afgesleten vloeren.

 
 

Lithofin Leisteenolie

Voor het beschermen en verzorgen van alle gekleurde lei en leisteen. De natuurlijke kleur wordt versterkt, de structuur komt naar voren en het uiterlijk wordt verbeterd. Ideaal voor het opfrissen van gebruikte oppervlakken.

 
 
 

Lithofin MN Politoer

Voor het periodiek opfrissen en polijsten van stenen oppervlakken, geeft glans en bescherming. Verzorgt alle gepolijste oppervlakken en behoudt het mooie uiterlijk ervan.

 
 
 

Lithofin MN Polish

Beschermt en verzorgt alle gepolijste steen oppervlakken. Maakt waterafstotend en geeft een uitstekende glans. Ideaal voor keuken, badkamer, tafels en andere kleine oppervlakken. Nadat het is opgedroogd is het niet schadelijk voor de gezondheid (Melding van de FMPA).

 
 
 

Lithofin MN Glans en Schoon

Voor periodiek opfrissen van de glans van gepolijste marmer- en andere stenen vloeren. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren. Bovendien uitstekend geschikt voor de eerste behandeling van geslepen, ruwe en andere matte vloeren.

 
 
 

Lithofin MN Wash & Clean

Voor regelmatig gebruik op alle soorten stenen vloeren. Reinigt en verzorgt bij het dweilen. Zowel ruwe gespleten, geslepen als gepolijste oppervlakken worden bij regelmatig gebruik steeds mooier en voller van kleur en structuur. Ideaal voor geïmpregneerde of van een beschermlaag voorziene oppervlakken.

 
 
 

Lithofin MN Easy-Clean

Voor werkbladen in natuursteen. Voor het snel en moeiteloos reinigen voor en na het koken. Verwijdert vettig oppervlaktevuil, steunt de werking van de impregnering en verhindert vlekken.

 
 

Lithofin MN Protector voor Blauwe Steen

Voor de eerste behandeling van nieuwe oppervlakken en voor het behoud van de periodieke bescherming. Ideaal for keukenaanrechtbladen, tafels en in badkamers.

 
 

 

PRO voor de professionele verwerker

 

Lithofin BERO

Roestverwijderaar en Serizzoreiniger
verwijdert roest en roestverkleuringen in het bijzonder bij ijzerhoudend hard gesteente en verwijdert cementsluiers, slijpsel enz.

 
 

Lithofin ASR

Alkalische Speciaal-Reiniger 
voor het verwijderen van hardnekkige vuillagen, vetten, oliën, wassen,polymeerfilmen en veel meer. Reinigt en ontvet tegels,klinkers,steen enz.

 
 

Lithofin Abra-CLEAN

Speciaal schuurmiddel
verwijdert hardnekkig vuil, vet, olie, wasfilms enz., voor keramische tegels zoals gresmateriaal en voor natuursteen zoals graniet e.a. hardsteen.

 
 
 

Lithofin NanoTOP

Speciaal Impregneermiddel
met een bijzonder duurzame olie- en waterwerende werking. Het product wordt toegepast in de afwerking van keukenbladen en tafels in natuursteen.